Britse voetganger ter hoogte van het Jomtien Complex door een dronken motorrijder van zijn sokken gereden

~NIEUWSFLITS~

JOMTIEN:- Een Britse voetganger heeft gisteren ernstige verwondingen opgelopen nadat hij kort na middernacht door een motorrijder werd aangereden.

De hulpverlening werd om 00:30  uur op de hoogte gebracht van het ongeval, dat zich op Jomtien Second nabij het Jomtien Complex voordeed.

‘Snelle Jelle, onze lokale reporter en leden van de vrijwillige hulpstichting Sawang Booriboon kwamen ter plaatse om de 76-gewonde man, mister Peter Vogel, een Brits staatsburger, langs de kant van de weg te vinden.

De 28-jarige dronken motorrijder, Khun Torphon Palasarn, had lichte verwondingen opgelopen.  Ze werden allebei voor medische hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Een getuige, vertelde tegen ‘Snelle Jelle’ : “De buitenlandse man stak de weg over toen de motorrijder, die met hoge snelheid reed en onregelmatig slingerde, tegen hem aan botste.”

De politie controleert CCTV in de buurt om de exacte volgorde van de gebeurtenissen te bepalen voor verdere mogelijke juridische stappen tegen Khun Torphon.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Tekst: Olleke Bolleke Boon
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!