#5 Wat gaat de tijd toch snel, dat is waar Paul en Fenno hun “oh, oh, oh, dit is de Paul & Fenno Show” iedere week tegen opboksen.

NEDERLAND:- Maar eerlijk is eerlijk, het gaat hen bijzonder goed af, ook deze show zit weer vol met keigoede muziek, afgewisseld met leuke interessante interviews met bekende en minder bekende Nederlanders.

Deze talkshow is iedere zondag vanaf 12.00 tot 16.00 uur te beluisteren, op de zaterdag wordt de herhaling van de week ervoor uitgezonden, zodat u geen enkele uitzending hoeft te missen.

In de onderstaande nieuwsbrief kunt terugvinden, welke gasten deze week allemaal aan het woord komen.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuur hebben heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info.

Waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

    Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!