Britse regering zet Thailand op de rode lijst van Covid19 landen

LONDEN:- De Britse regering heeft laten weten dat ze komende maandag het koninkrijk Thailand toevoegen”rode lijst” van reizen plaatst. Dat is een lijst waar buitenlanders uit die landen niet naar Engeland mogen reizen, en hun onderdanen in quarantaine moeten.

“Thailand wordt op maandag 30 augustus 2021 vanaf 04.00 uur toegevoegd aan de rode lijst”, als gevolg van de verhoogde gevallen van coronavirus in het land, aldus het ministerie van Transport.

Britse en Ierse staatsburgers en mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen, mogen reizen vanuit landen op de rode lijst, maar moeten bij aankomst 10 dagen in quarantaine in een hotel.

Thailand zal naar de rode categorie gaan omdat lage vaccinatieniveaus Azië kwetsbaar maken voor nieuwe coronavirusvarianten, samen met Montenegro.

 De regering voegde Zwitserland, Denemarken en Canada toe aan de groene lijst.

Reizigers uit die bestemmingen hoeven voortaan niet meer in quarantaine, ongeacht de vaccinatiestatus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Reuters
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Reuters 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!