Cristiano Ronaldo niet met United mee op trainingskamp naar Thailand

UK:- Cristiano Ronaldo is gisteren niet met de selectie van Manchester United van de nieuwe coach Erik ten Hag naar Thailand vertrokken.

De Portugese vedette heeft volgens Britse media van de club toestemming gekregen om daarvan af te zien vanwege familie-omstandigheden, zo meldt ook een bron binnen de club aan persbureau Reuters.

VERTREK
De 37-jarige sterspeler ontbrak deze week ook op de training in Manchester, volgens de club vanwege familiezaken. Britse media melden echter dat Ronaldo ook in verband wordt gebracht met een vertrek bij United.

Manchester United speelt op 12 juli in Bangkok tegen Liverpool. Daarna volgen wedstrijden tegen Melbourne Victory en Crystal Palace. De club speelt ook nog tegen Aston Villa in Perth.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!