BREAKING NEWS | Thailand’s toonaangevende netwerkprovider “AIS” kondigt de overname aan van internetbedrijf “3BB” voor 32.4 miljard baht

BANGKOK:- Thailand’s toonaangevende telefoonnetwerkprovider “Advanced Info Service (AIS)” heeft vandaag, 4 juli, de overname aangekondigd van het internetbedrijf “Triple T Broadband Public Company Limited”, beter bekend als “3 Broadband of 3BB”, en andere dochterondernemingen van de Jasmine telecommunicatietechnologiebedrijf, ter waarde van ongeveer 32.4 miljard baht.

Gisteravond keurde de raad van bestuur van AIS zijn dochteronderneming “Advance Wireless Network Company Limited (AWN)” goed om alle 7,529,242,385 aandelen in Triple T Broadband Public Company Limited (TTTBB) te kopen.

Volgens de aankondiging zullen ook de twee dochterondernemingen van TTTBB bij de aankoop worden betrokken.

Bovendien kondigde AWN de aankoop aan van investeringseenheden in het Jasmine Broadband Internet Infrastructure Fund (“JASIF”) voor een bedrag van 1,520,000,000 eenheden, wat overeenkomt met 19.00% van de totale investering, die ongeveer 32.420 miljard baht waard is.

De AWN zal toestemming vragen om de aankooptransactie uit te voeren van de Broadcasting Committee en de National Telecommunications Commission (NBTC) voordat de aandelenaankoop- en unit trust-overeenkomsten worden ondertekend, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 zullen worden afgerond. Deze toestemming is nodig voordat de deal effectief wordt..

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Prachachat 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Hua Hin Today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!