Brandweer van Pattaya rukt uit om een brand in een luxe huis, nabij het optrekje van de burgemeester te bedwingen

PATTAYA:- Een brand heeft een luxe woning in de wijkgemeente Nongprue beschadigd, het pand stond niet ver van het optrekje van de burgemeester van Nongprue.

De brandweer van Pattaya werden gistermiddag op de hoogte gebracht van de brand in de woning in Soi Santisuk. Zij en de vrijwillige hulpverlening arriveerden ter plaatse en ontdekten dat er veel rook uit het huis kwam, dat opgesloten was en onbewoond leek.

De brandweer sloegen een glazen deur aan diggelen voordat ze probeerden het vuur in de woning te blussen. In de woning werd niemand aangetroffen, het duurde een half uur voordat de brand onder controle was.

Een arbeider zei dat het huis momenteel aan de buitenkant wordt gerenoveerd door renovators en dat de binnenkant van het huis was afgesloten door de eigenaar. Terwijl de verbouwers aan het lunchen waren, begon er rook uit de woning te komen, zo beweerde de medewerker van het aannemersbedrijf.

Er wordt echter verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. De namen van het renovatiebedrijf en de eigenaar van het huis werden ingehouden in afwachting van een volledig onderzoek door de relevante autoriteiten.

De brand veroorzaakte aanzienlijke schade aan het interieur van het luxe huis, maar een exacte schatting van de schade was niet onmiddellijk beschikbaar, in afwachting van een nader onderzoek door verzekeringsmaatschappijen en brandonderzoekers.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!