Brandweer Pattaya moest uitrukken naar een spontaan ontstane brand in appartement in Nongprue  

PATTAYA:- Een appartement in Soi Sukhumvit 75 in de wijkgemeente Nongprue vatte eergisteren vlam, de bewoners alarmerende direct de brandweer, gelukkig werden geen gewonden gemeld.

Een appartement vatte gistermiddag (22 maart) vlam in de omgeving van Pattayand), alarmerende lokale bevolking, maar er werden geen gewonden gemeld.

De bewoners belde de brandweer nadat zij ontdekte dat er rook uit de eerste verdieping van het appartement kwam. De brandweer had ongeveer 20 minuten nodig om het vuur te blussen.

Enkele getuigen in de buurt vertelden tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat er momenteel niemand in het appartement woont, hoewel het volledig is gemeubileerd. Ze roken iets brandends met rook die uit de kamer op de eerste verdieping kwam voordat ze de brandweer belden. De buurman weigerde zijn naam tegen Jelle te vertellen.

In dit stadium denkt de politie van Banglamung dat de brand is ontstaan ​​door een elektrische kortsluiting in het appartement. De precieze oorzaak van de brand wordt echter nog onderzocht.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!