Burgemeester van Pattaya trekt uit eigen zak 100.000 Baht  om de kinderspeelplaats op Koh Larn te laten repareren

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya heeft deze week 100,000 Baht van zijn eigen geld gedoneerd om een ​​kinderspeelplaats op Koh Larn te laten repareren.

Eerder deze week woonde de burgemeester van Pattaya, de heer Sontaya Khunpluem, samen met vele relevante functionarissen de opleveringsceremonie bij om de gerepareerde kinderspeelplaats aan de inwoners van Koh Larn over te geven.

Volgens lokale media was de speeltuin vroeger 8×10 meter groot en verkeerde in een vervallen staat voordat de heer Sontaya besloot zijn persoonlijke geld te verdelen om het te herstellen, aangezien het “normale” proces van budget verzoeken teveel tijd zou vergen.

Sontaya verklaarde dat de speeltuin werd beschouwd als een “geschenk” van hem voor kinderen op het eiland die vaak niet de hoeveelheid entertainment en middelen hebben die op het vasteland van Pattaya wel hebben. 

Sontaya’s ambtstermijn als burgemeester loopt officieel af in mei en hij heeft niet officieel aangekondigd of hij opnieuw kandidaat zal zijn, hoewel het er naar uitziet dat zijn politieke partij een andere kandidaat zal nomineren, aangezien Sontaya zijn ogen mogelijk opnieuw op landelijke politiek versus de lokale politiek heeft gericht.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!