Brand vernietigt discotheek in Pattaya, schade geschat op zes miljoen baht

PATTAYA:- Een brand heeft gisteren rond het middaguur een disco-pub in deze kustplaats verwoest.  Er werden geen gewonden gemeld.  De totale kosten van de schade bedragen ongeveer zes miljoen baht, volgens degenen die bekend zijn met het lopende onderzoek.

De brandweerlieden van Pattaya werden rond het middaguur op de hoogte gebracht van de brand in de Laser Disco-pub in Nongprue, dat voorheen voornamelijk gericht was op Thaise bezoekers heeft aanzienlijke schade opgelopen

De brandweer rukte uit  met zes brandweerauto’s en arriveerde tegelijkertijd met “Snelle Jelle” onze razende reporter en ontdekten dat het vuur flink om zich heen sloeg, wat gepaard ging met een flinke rookontwikkeling.

De brandweer slaagde erin het vuur onder controle te krijgen zonder dat de vlammen oversloegen naar nabijgelegen bedrijven, maar de brandweer schatte de disco als verloren beschouwd moest worden.

Khun Arthitaya Atachi, 35, de eigenaresse van Laser Disco, vertelde: “We begonnen de pub twee jaar geleden net voor Covid-19.  Vanwege de Covid-19-pandemie was de plaats echter tijdelijk gesloten voor het grootste deel van de pandemie. ”

 “Water en elektriciteit naar de disco waren voorheen afgesloten.  We hebben echter dagelijks personeel op locatie gehad voor de veiligheid en bereidden ons voor op hoopvolle toekomst om het nachtleven per 1 december te openen.” 

De forensische politie voert een volledig onderzoek uit om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.  De kosten van de schade worden tot nu toe geschat op zes miljoen baht volgens functionarissen en de eigenaar, er is geen voorlopige oorzaak van de brand gegeven en het was niet meteen bekend of de locatie een verzekering had.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!