Brand op boot in Sakun – 8 opvarenden gered

~WATER NAAR DE ZEE DRAGEN~
(Iets doen wat zinloos is)

KOH ADANG:- Op 1 maart 2021 ontving een Coastal Operation Unit (NOR 491) een rapport van een lokale visser dat om ongeveer 15.00 uur een vissersboot in brand stond en zinkend was voor de kust van de provincie Satun, ongeveer 11 kilometer ten noorden van Koh Adang.

De vissersboot, geïdentificeerd als ‘Phanom Sin Nava 10’, vertrok vanuit Trang. De bemanning bestond uit 3 Thaise en 5 Birmese staatsburgers. Ze zochten hulp bij de nabijgelegen vissersboot Manachai 3, waarna er een vissersboot opuit werd gestuurd om de bemanning te redden en naar de kust te brengen.

De oorzaak van de brand was nog niet bekend. De marine heeft de Naval Air and Coast Guard Operation 491 (N.O.R.A.K. 491) opdracht gegeven om onderzoek te doen. Ze willen controleren of er olielekken op het schip zijn die mogelijk ook gevolgen hebben gehad voor het lokale mariene milieu.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: เรื่องจริงผ่านเลนส์.com
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: True Crime Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!