Boze Thaise dronkaard rijdt met pick-up truck een restaurant in Chonburi binnen

CHONBURI:- Een jaloerse echtgenoot raakte in een waas van woede omdat zijn vrouw niet thuis was gekomen, zodat hij maar besloot met auto en al het grill restaurant Kung Yang, de gegrilde garnalen lagen op de motorkap.

De 43-jarige Arunsri Thongkaew werd direct na het incident dat zich voordeed op Sukhumvit Road in het district Saen Suk in hechtenis genomen.

De 34-jarige verbouwereerde restauranteigenaar, khun Namkang Manee zei dat Arunsri met zijn pick-up truck in het restaurant tot stilstand kwam nadat hij eerst een Mazda BT50 geraakt had.  Khun Arunsri strompelde de cabine van zijn pick-up truck uit, waarna iemand hem in een andere auto oppikten en er vandoor gingen.

De politie zei dat khun Arunsri zo overstuur was omdat zijn vrouw, die in het restaurant werkt, was meegegaan met wat zij omschreef als een eendaagse reis met de eigenaar, maar ze kwam die avond niet zoals beloofd thuis.

Khun Arunsri kreeg een vlaag van jaloezie, dronk zich helemaal klem, sprong in zijn pick-up en uitte in frustratie op het restaurant.  De politie heeft de bestuurder een alcoholtest laten ondergaan en zou hem verder gaan verhoren voor vervolging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!