Boze taxichauffeuse in Thailand beboet voor de carjacken van een bus met passagiers 

PATHUM THANI:- Een emotioneel geladen taxichauffeuse leek haar verstand te verloren te hebben en haar verantwoordelijkheid aan de kant te hebben gezet terwijl ze met een bus met drie universiteitsstudenten aan het joyriden ging.

De drie studenten die achter in de bus zaten, versteende van angst, toen de vrouw toeterend over de Phahonyothin Road in de provincie Pathum Thani in de buurt van Bangkok raasde.

Ze vroegen de vrouw om te stoppen om hen onmiddellijk af te zetten, maar de woedende vrouw negeerde hun verzoek volledig en vervolgde haar race.  

Gisteren maakte het departement van landtransport bekend dat ze het incident al hadden onderzocht en ontdekten dat de bestuurder de 27-jarige Suphattra Yuenra was.

Het departement legde uit dat haar acties in strijd waren met de Thai Law Vehicle Act, Sectie 5 (15/1): een verordening voor de veiligheid van het openbaar vervoer en passagiers.  Het departement voegde er ook aan toe dat de vrouw geen rijbewijs had voor het besturen van het openbaar vervoer.

Als gevolg hiervan kreeg de vrouw een boete van 1.000 baht en werd gevraagd om een ​​trainingsprogramma van drie uur te volgen om bewust te rijden.  Later zouden meer boetes kunnen worden opgelegd omdat ze geen vergunning voor het openbaar vervoer had.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ประชาสัมพันธ์กระทรวงคมนาคม
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!