Bouwvakkers verlaten Bangkok en masse!

~IETS AAN HET LOT OVERLATEN~
(Ergens niet meer om bekommeren’

BANGKOK:- De Thaise kranten staan ​​vol met berichten over een massale uittocht van arbeiders uit Bangkok nadat de regering bouwplaatsen in de hoofdstad een maand had stilgelegd.  

Channel 7 vergeleek het verkeersvolume op straat en de drukte op busstations met de drukte op Thaise feestdagen.  Bouwvakkers negeerden de instructie van zaterdag om hun accommodatie niet op de bouwplaatsen te laten staan.  Veel arbeiders hadden blijkbaar het reisverbod geanticipeerd en vertrokken voordat de autoriteiten de kampen hadden herschikt.  

Op sites als Mor Panda en E-Saw Kayee Khao 2 is te zien hoe arbeiders zich haasten om hun bezittingen in de laadbakken van pick-ups te pakken en hun weg naar hun thuisprovincie te vinden.  

De Minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul heeft alle provinciale gezondheidsafdelingen opgedragen om werknemers die naar huis terugkeren nauwlettend in de gaten te houden en te controleren op Covid-19.  

Anutin gaf de instructie tijdens een videoconferentie met de hoofden van de provinciale gezondheidsafdelingen, de directeuren van alle ziekenhuizen in het hele land en de inspecteurs van het ministerie in alle regio’s. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Diverse media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!