Boswachters tijdens patrouille Oost Thailand aangevallen door een gaur, één van hen schiet het leven erbij in!

PRACHINBURI:- Een boswachter werd gisteren aangevallen en gedood door een gaur tijdens zijn dienst in de provincie Prachinburi. Gisteren patrouilleerde een team van zes rangers in het Khao Yai National Park, tijdens deze patrouille werden twee boswachters door een gaur aangevallen en verwond.  

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu stuurde een helikopter de lucht in om de gewonde boswachters voor een behandeling naar een ziekenhuis te brengen

Khu. Adisak Phusitwongsanuyut, hoofd van het park, verklaard later dat één van de boswachters in het Chao Phraya Abhaibhubejhr ziekenhuis ten gevolge van bloedverlies was overleden. De andere boswachter ligt voor behandeling in het Pakchongnana-ziekenhuis.

Het departement van nationale parken, de afdeling fauna en flora bescherming heeft noodzakelijk hulp voor de boswachters en hun familie geregeld

Het departement zou religieuze riten uitvoeren voor de overleden boswachter.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!