Boeing 787-8 van Thai Airways krijgt bij landing in India een kapotte band

INDIA:- Een Boeing 787-8 van Thai Airways International (THAI) liep eerder deze week een lekke band op toen hij landde op Kempegowda International Airport in Bengaluru, India.

De vlucht TG 325 van de nationale luchtvaartmaatschappij was vanuit Bangkok in Bengaluru geland en taxiede vanaf de startbaan toen het grondpersoneel merkte dat een van de 12 banden van het Boeing-vliegtuig leeg was.

Foto ter illustratie

 “TG 325 uit Bangkok landde in Bengaluru en tijdens het aanmeren aan gate 05 bleek de band van het landingsgestel leeggelopen te zijn”, zo vertelde een woordvoerder van Kempegowda International Airport aan lokaal nieuws.

“Alle passagiers kregen hotelaccommodatie en omgeboekt voor een latere vertrekvlucht”.

Alle 150 passagiers en bemanningsleden aan boord van het vliegtuig bleven ongedeerd.

Een bron van THAI voegde eraan toe dat de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-900 had geleverd om passagiers op 27 en 28 april terug naar Bangkok te brengen op vluchten TG 325 en TG 326. Passagiers kregen ook de mogelijkheid om dezelfde dag terug te keren aan boord van een Boeing 787-8  op speciale vlucht TG 3268.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!