Boeddhistische monniken komen in Pattaya te samen om het Covid19 virus weg te bidden

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Net als overal, leert nood tot bidden, dat deden gisteren tientallen monniken, die in een plaatselijke tempel in deze kustplaats, gezeten op sociale afstand met de handen in de ‘wai’-positie tijdens een speciale ceremonie tot Boeddha baden om het covid19 virus te laten verdwijnen.

De Wat Chai op de South Road nabij de Pattaya Walking Street kreeg speciale toestemming om het evenement te organiseren waar tientallen monniken van andere tempels in de omgeving bijeenkwamen om deze wegwuif ceremonie te volbrengen.

Om de verspreiding van Covid19 virus tijdens het ritueel te voorkomen, droegen monniken mondkapjes, en hielden sociale afstand in acht, gebruikten handdesinfectie en lieten hun lichaamstemperatuur bij binnenkomst controleren.

De monniken reciteerden verschillende mantra’s en voerden rituelen uit waarvan zij denken dat ze de verspreiding van Covid19 virus in Chonburi  zullen helpen vertragen en de lokale economie zullen helpen herstellen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!