Body positive Anchilee gefeliciteerd door de nieuwe Thaise Miss Universe

BANGKOK:- Miss Universe Thailand, khun Anchilee Scott-Kemmis tweette een bericht waarin ze haar Indiase tegenhanger, Harnaaz Kaur Sandhu, feliciteerde met het winnen van de Miss Universe 2021-kroon op zondagavond in Israël.

De tweet luidde: “Gefeliciteerd met onze nieuwe Miss Universe 2021 Harnaaz.  Je bent ronduit geweldig!”

Anchilee volgde met nog een tweet met de hashtag #RealSizeBeauty, waarin ze zei dat ze zal blijven strijden voor schoonheid op ware grootte.

Behalve dat de Thais-Australische schoonheidskoningin zondag de top-16 ronde niet heeft gehaald, waren haar fans ook teleurgesteld dat ze niet mocht pronken met haar laatste avondjurk.

De jurk voor de laatste ronde is ontworpen door Thais atelier Valentier en geïnspireerd op de traditionele Thaise guirlande en de iconische Temple of Dawn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!