BMTA vervangt een stoel in een openbare bus van Bangkok waar de paddenstoelen uitgroeide.

BANGKOK:- De Bangkok Mass Transit Authority, afgekort het BMTA, heeft vandaag haar excuses aangeboden aan de passagiers van de stad nadat een verhaal over paddenstoelen die uit een openbare busstoel groeiden viraal over de Thaise sociale media ging.

De foto van de paddestoel-groeiende stoel, geplaatst door politiek activist Jatuporn “New” Saenueng, leidde tot klachten van Thaise bevolking.

De BMTA reageerde gisteren op de kritiek op haar officiële Facebook-pagina. En zei: De BMTA onderzocht het onderwerp dat online werd gedeeld en ontdekte dat de stoel behoort tot een bus nr. 82 zonder airconditioning.  De bus is gisteren om 16.00 uur naar de BMTA-onderhoudsgarage gestuurd om de stoel te laten verwisselen.  De BMTA verontschuldigt zich voor het ongemak en spoort het buspersoneel en relevante functionarissen aan om de bussen te controleren voordat ze in gebruik worden genomen om passagiers vertrouwen te geven in de service.”

Sommige Thaise netizens waardeerden de snelle reactie en het werk, terwijl anderen eraan toevoegden dat het tijd was om de oude bussen te vernieuwen.  Een vrouw drong er bij de BMTA op aan om elke openbare bus te controleren, omdat de paddestoelen niet het enige waren dat passagiers hinderde.  Ze moesten het doen met kapotte ramen en natte stoelen als het regende.

De meeste commentaren waren het erover eens dat de overheid de bussen moet verbeteren omdat de meeste meer dan tien jaar oud zijn.

Het bericht ging viraal op Thaise sociale media en kreeg meer dan 3.900 reacties, 954 reacties en 3.700 shares.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: จตุพร พรมพัง
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: BTMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!