BMA haalt in Bang Rak autowrakken van de weg en looft beloningen aan de bewoners uit om aangifte te doen.

~HET ZAL MIJ EEN WORST ZIJN~
(Het maakt voor mij geen enkel verschil)

BANGKOK:- De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) heeft gisteren autowrakken onder de snelweg in de wijk Bang Rak vandaan gehaald als onderdeel van haar operatie om files te verminderen en de veiligheid van mensen te waarborgen. Onderwijl dringt de BMA er bij de inwoners van Bangkok op aan om meer te letten.

De plv. gouverneur van Bangkok, khun Sakontee Pattiyakul, zei dat BMA de operatie in februari was begonnen en tot nu toe 800 autowrakken heeft verwijderd.

 “Vijf autowrakken die meer dan tien jaar geleden door de politie van Yannawa in beslag zijn genomen, zijn vandaag eindelijk naar een autowrakcentrum in het district Nong Khaem gebracht”, zei hij.  “Er zijn nog 42 autowrakken die van de wegen in Bangkok moeten worden verwijderd.”

Hij heeft mensen die afgedankte auto’s aantreffen, aangespoord om het districtskantoor of via de website de gemeentelijke wetshandhavingsafdeling op de hoogte te stellen.

“Degenen die het stadsbestuur informeren, zal de helft van de boete ontvangen van de eigenaar van de vernielde auto”, voegde hij eraan toe.

Mensen die hun autowrak op de openbare weg achterlaten, kunnen een boete krijgen van maximaal 5.000 baht.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!