Als u zich in het noorden aanmeldt voor de vaccinatie, kunt u daar een kalf winnen

~VOOR EEN PRIKKIE~
(Iets krijgen voor een kleinigheid)

CHIANG MAI:- Inwoners van de wijk Mae Chaem in Chiang Mai krijgen de kans om een ​​kalf te winnen zodra ze zich registreren voor hun Covid19 vaccinatie.

In overeenstemming met de missie van Thailand om 70 procent van de bevolking van elke provincie te laten inenten om groepsimmuniteit te bereiken, zullen ten minste 1,13 miljoen van de 1,73 miljoen inwoners van Chiang Mai hun eerste prik moeten krijgen, zo vertelde de secretaris van de provincie Kanok Srivichainan.

Hij zei dat het plan is om volgende maand 68.000 mensen te inoculeren, gevolgd door 419.000 in juli, 238.000 in augustus en 408.000 in september.

Hij voegde eraan toe dat mensen van elders die in Chiang Mai werken of studeren, zich ook kunnen inschrijven voor de vaccinaties.

 Districtsambtenaren hebben campagnes gelanceerd om mensen aan te moedigen hun prik te krijgen”, zei hij, eraan toevoegend dat de Mae Chaem-trekking zal doorgaan totdat 70 procent van de mensen in het district is gevaccineerd.

Het districtshoofd Mae Chaem, Khun Boonlue Thammanurak zei dat mensen in het district kalveren kunnen winnen wanneer zijn zich registreren voor de vaccinatie.

 “Sinds de eerste trekking is gelanceerd, hebben 4.506 of 40 procent van de 11.513 mensen die risico lopen zich aangemeld voor hun Covid-19 prik,” zei hij.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!