BMA Bangkok zet speciale isolatievoorziening voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 14 jaar op

~HET KIND VAN DE REKENING ZIJN~
(Degene zijn die de nadelen moet ondervinden.

BANGKOK:- Nu de ouders van kinderen vanwege hun opgelopen Covid19 infectie uit huis worden geplaatst, heeft de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) een speciale gemeenschapsisolatiefaciliteit opgezet voor kinderen in de leeftijd van drie tot 14 jaar.

Sinds april zijn zo’n 2.738 kinderen tot 15 jaar positief getest en van hun familie gescheiden.  Evenzo moesten geïnfecteerde ouders worden overgebracht naar intensive care afdelingen voor behandeling, waardoor kinderen met milde aandoeningen thuis bleven voor zelfisolatie.

Om de zorgen van ouders over hun kinderen weg te nemen, heeft BMA een speciaal gemeenschapsisolatiecentrum opgezet voor kinderen tussen drie en veertien jaar in het Kiakkai Health Centre in het district Dusit.

Het centrum biedt speciale activiteiten en speelgoed voor de kinderen om hen te helpen ontspannen en bezig te houden.  

Er is ook een team van artsen, vrijwillige babysitters en leerkrachten aanwezig.  Alle kinderen worden nauwlettend gevolgd en zullen onmiddellijk naar het ziekenhuis worden gestuurd als ze symptomen vertonen die medische zorg vereisen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!