Blaffende honden beschermen het stoffelijke overschot van een Britse expat in zijn huis in Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een Britse expat werd gisteren tegen het invallen van de avond dood in zijn huis in Pattaya aangetroffen, zijn twee honden beschermde hem.

De politie van Nongprue werd om 17.00 uur ingelicht door khun Wanpen Supanthong, die naast het huis van de Engelsman in Soi Marb Yailia 22 woont.

De politie en reddingswerkers en arriveerden bij het huis en ontdekten dat de deur en het hek op slot waren met tekenen van een vieze geur in de buurt.  De politie liet de toegang door de reddingsdienst forceren nadat herhaalde pogingen om contact te maken met de man naar verluidt onbeantwoord bleven, behalve blaffende honden.

Ze vonden het lichaam van een 74-jarige Britse man (zijn naam wordt achtergehouden in afwachting van een melding van de ambassade en de familie) in het huis.

Het huis en het gebied waar de man werd gevonden, werd door eerstehulpverleners beschreven als rommelig en dat de honden een puinhoop hadden veroorzaakt, wat de chaos nog groter maakte.  Er werden twee honden gevonden die het lichaam van de man beschermden en blaften naar eerstehulpverleners.

Khun Wanpen vertelde tegen de politie van Pattaya: “Ik heb hem ongeveer drie dagen niet gezien en normaal zat hij elke dag buiten met zijn honden te spelen.  Ik merkte zijn afwezigheid op en kon de dieren in huis horen blaffen, maar werden niet naar buiten gelaten.  Ik merkte ook dat er een vieze stank uit het huis kwam, waarop ik besloot de politie van Pattaya te bellen. “

De politie zet het onderzoek voort om de doodsoorzaak te vinden en er wordt een autopsie verwacht.  De politie probeert contact op te nemen met de familieleden en de ambassade van de man.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News

Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!