Blackpink’s Lalisa en de Italiaanse tenor Bocelli hebben hun medewerking toegezegd om het Thaise Countdown 2022 extravagant te vieren

BANGKOK:- Thailand kan in 2022 in stijl het glas klinken nu zowel K-pop-rapper Lalisa Manoban alias “Lisa” als de geliefde Italiaanse tenor Andrea Bocelli hebben ingestemd om tijdens de nieuwjaar’s viering in Thailand op te treden.

De minister van Toerisme en Sport, Phiphat Ratchakiprakarn, zei dat er een contract zal worden getekend met YG Entertainment voor Lalisa, een Thaise onderdaan die deel uitmaakt van de Zuid-Koreaanse band Blackpink.  Ze staat gepland om op te treden tijdens het aftellen van 2022 in Phuket.

Er moet ook een contract worden getekend tussen de overheid en het managementteam van Bocelli.  De tenor staat gepland voor een optreden in Bangkok.

Naast Lisa en Bocelli, die elk een optreden van 45 minuten zullen geven, overwegen artiestenbureaus ook welke Thaise artiesten aan de drie uur durende shows moeten worden toegevoegd.

Khun Phiphat zei dat hij hoopt dat de twee evenementen meer mensen zullen aanmoedigen om Thailand te bezoeken en de toeristenindustrie nieuw leven in te blazen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!