Birmese man omgekomen bij paramotorongeval nabij Bangkok

PATHUM THANI:- Een Birmese man is om het leven gekomen nadat hij zijn paramotor in de centrale provincie Pathum Thani nabij Bangkok neerstortte.

De politie van het hoofddistrict, medisch personeel en een reddingsteam haastten zich naar de plaats van het ongeval op een braakliggend stuk grond in het Baan Chang subdistrict van Pathum Thani, maar waren jammer genoeg niet in staat het leven van de 47-jarige Birmese man, khun Win Nyunt te redden.

Win liep ernstige verwondingen op, waaronder een gebroken linkerbeen, gebroken ribben en bloedingen uit zijn ogen, neus en mond.  Een kapotte paramotor van 303 cc, die naar verluidt gloednieuw was, werd gevonden in de buurt van het lichaam van het slachtoffer.

De vrouw van Win, de 41-jarige khun Mira, vertelde de politie dat haar man aannemer in de bouw was in Thailand en als hobby paramotorvliegen had.

Mira zei dat Win net een nieuwe paramotor had gekocht en deze voor de vierde keer aan het testen was.  Ze wist niet wat er was gebeurd, maar haar man viel plotseling voor haar op de grond.  Ondanks de pogingen van haar en een vriend om te helpen, waren de verwondingen van khun Win te ernstig.

De vriend van Win, de 48-jarige Nathee Kamchan, gaf meer details en zei dat zijn vriend al twee jaar als hobby met paramotors vloog.  Tijdens de vierde vlucht vloog Win tot ongeveer 30 meter en zonder waarschuwing leunde de paramotor naar voren en stortte neer op de grond.  Nathee is van mening dat harde wind of motorstoring mogelijk hebben bijgedragen aan het ongeval.

In januari vorig jaar raakten een buitenlands tienermeisje en haar Thaise paramotorinstructeur ernstig gewond door een elektrische schok nadat ze tegen een elektriciteitspaal botsten in de oostelijke provincie Chonburi.

Een getuige meldde aan de media dat het tweetal door harde wind tegen een elektriciteitspaal werd gedwongen, wat resulteerde in een elektrische schok.  De slachtoffers zijn per speedboot naar het ziekenhuis vervoerd, maar over hun toestand is niets bekendgemaakt.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Manageronline.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!