Bijna 1,5 miljoen eieren bij tankstations in het land gratis aan de bevolking uitgedeeld

THAILAND:- In Bangkok en dertien andere provincies zijn bijna 1,5 miljoen eieren gratis bij benzinestations uitgedeeld, dit in de tijd dat de Covid19 crisis de ei-verkoop in het land verbrijzeld heeft, waardoor een overvloed is ontstaan ​​​​te midden van een vertraging van de koopkracht, zowel in eigen land als internationaal.

De boeren hebben geen kanalen om hun producten te distribueren omdat dienstverlenende bedrijven zoals hotels en restaurants tot voor kort niet open waren voor volledige service, en zelfs nu mogen restaurants nog niet op maximale capaciteit werken. Hierdoor is er een overaanbod aan eieren ontstaan.

De directeur-generaal van de afdeling Interne Handel Wattanasak Sueaiam zei dat zijn afdeling daarom is gaan samenwerken met drie grote benzinestations in het land – PTG Energy, Bangchak Corporation en PTT Oil and Retail Business – die 1,45 miljoen eieren zullen kopen om weg te geven als cadeau aan klanten.  790 van hun respectieve benzinestations in het grootstedelijk gebied van Bangkok en de oostelijke regio in 13 provincies doen aan deze weggeefactie mee.

De afdeling zal helpen bij het ondersteunen van de beheer- en transportkosten voor eieren van boerderijen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!