Bij een val van een klif aan de Thais-Myanmar grens is een soldaat omgekomen en raakte een andere gewond.

TAK:- Twee soldaten die patrouilleerden op de Doi Monta-heuvel in het district Mae Sot in Tak, gleden uit en vielen in het afgelopen weekend méér dan een kilometer van een klif.  Een soldaat kwam direct om het leven, terwijl de andere ernstig gewond raakte aan zijn been.

Kapitein Chakkrit Pinprayoon, 29, en sergeant-majoor Watchara Muangmee, 31, werden zaterdagmiddag 1057 meter onder de rand van de klif gevonden en het kostte reddingswerkers bijna 24 uur om ze uit het dal omhoog te trekken. Kapitein Chakkrit werd voor behandeling naar het Mae Sot-ziekenhuis gebracht.

De twee soldaten patrouilleerden in het gebied in het Mae Sot-district van Tak nadat ze een melding hadden ontvangen van illegale goederen die vanuit Myanmar over de grens waren gesmokkeld.

De autoriteiten verlenen hulp aan de families van de twee soldaten, aangezien het incident tijdens de diensturen plaatsvond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!