Bij een ordinaire burenruzie in de regio van Pattaya vliegt de stront door de lucht

HUAY YAI:- In dit dorpje net onder de rook van de kustplaats is al geruime tijd een ordinaire burenruzie aan de gang, die zijn weerga niet kent. Nadat er niets was gedaan toen khun Sarocha Buasri aangifte bij de lokale politie deed, ging ze naar de lokale media om te klagen over haar buren die stenen, eieren en uitwerpselen op haar dak gooide.

Khun Sarocha Buasri nam vorige week contact op met de media om te klagen over de buurman in het dorp Huay Yai Moo 10 nadat er niets was gedaan toen ze een klacht bij de lokale politie ingediend had,

Sarocha zei dat haar vader en de buurman in een langdurige vete verwikkeld zijn en dat haar buurvrouw zijn toevlucht heeft genomen tot het gebruik van katapulten om allerlei soorten afval naar haar huis te schieten, waardoor haar kinderen en ouders bang worden en schade wordt aangericht.

Hij heeft fruitschillen, eendeneieren en zelfs uitwerpselen in zakken op haar dak geschoten.  Hij gooide ook met stenen, dat Sarocha al een ruit heeft gekost.

Het probleem speelt al een lange tijd en de politie van Huay Yai heeft niets gedaan, zo klaagde ze.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!