Bij een ongeval in Pattaya met een bath busje zijn het afgelopen weekend zeven personen gewond geraakt.

PATTAYA:- Vijf Songtaew-passagiers en een chauffeur van een pick-up zijn met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht nadat ze afgelopen zaterdagavond gewond waren geraakt bij een ongeval met meerdere voertuigen op de Sai Song-weg in de wijkgemeente Nongprue.

De politie en leden van de reddingsdienst Sawang Boriboon Thammasathan arriveerden rond 20:30 uur ter plaatse nadat ze waren gewaarschuwd voor het verkeersongeval.

Bij aankomst bleek de Baht bus achterop aangereden te zijn, waarbij vijf passagiers gewond raakten. De andere partij was een pick-up met een kenteken uit Bangkok die naar verluidt te snel reed en uiteindelijk in de bosjes verdween. De 36-jarige bestuurder van de pick-up, khun Panupong, raakte ook gewond. Allen werden overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Khun Panupong vertelde tegen de politie dat hij met hoge snelheid over de weg reed toen de Baht bus plotseling een U-bocht maakte. Hij kon zijn voertuig niet op tijd stoppen, waardoor beide voertuigen crashten.

De politie nam foto’s van de scène als bewijs en zouden beelden van het incident verzamelen van nabijgelegen CCTV-camera’s. Khun Panupong kreeg ook de opdracht om na het verhoor een alcoholtest te laten uitvoeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!