Vermiste 89-jarige grootmoeder na twee dagen zoeken in het bos Chonburi dood aangetroffen

CHONBURI:- Een 89-jarige grootmoeder die vorige week als vermist in Chonburi werd is dood aangetroffen op een kilometer afstand van haar huisje in Bor Thong.

De politie van Bor Thong bericht dat een 89-jarige grootmoeder, Khun Chuan Udomdet, vermist was uit haar huisje in Bor Thong.  De politie heeft de zoektocht naar haar in de nabije omgeving bijna drie dagen voortgezet.  De vrouw is een grootmoeder en ouderling in haar gemeenschap en stond in hoog aanzien, zo vertelde de politie van Bor Thong.

De politie van Bor Thong meldde eergisteren dat Khun Chaun door een zoekactie dood werd gevonden in een met gras begroeid, afgelegen bosgebied op een kilometer van haar huis.  Een gouden ketting die ongeveer zou 27.000 baht kosten werd nog steeds op haar lichaam aangetroffen.  

Volgens de politie stierf ze minstens 24 uur voordat haar lichaam werd gevonden.  Familieleden van Khun Chaun geloofden dat het haar oorspronkelijke bedoeling was om te gaan wandelen, maar dat ze verward, gedesoriënteerd en verdwaald was geraakt.  Familieleden hebben niet duidelijk gemaakt of Khun Chaun medische aandoeningen had die aan de situatie hadden kunnen bijdragen.

De politie van Bor Thong gelooft in dit stadium dat de vrouw verdwaald en verward was geraakt en was overleden aan mogelijke medische aandoeningen en gebrek aan voedsel en water.  Ze geloven niet dat er kwade opzet in het spel was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  The Pattaya News 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!