Bezoeker gelooft zijn oren niet bij bezoek aan Holle Bolle Gijs, wanneer uit zijn mond schalt: – „Oh wat lekker. Hè, fijn, seks seks!!!

KAATSHEUVEL: – „Oh wat lekker. Hè, fijn, seks seks. Ik heb zo’n honger.” Die woorden ving een bezoeker van de Efteling bij een recent bezoek op uit de mond van de bekende attractie Holle Bolle Gijs. De man spitste zijn oren, luisterde nog eens, en verhip!

De bezoeker, een fervent Eftelingganger, twitterde over het opmerkelijke vocabulaire waarna Omroep Brabant er als de kippen bij was om een woordvoerder van het attractiepark om uitleg te vragen.

Die bevestigt dat er ’seks’ uit de mond van Gijs lijkt te komen. „Het is alleen niet wat hij bedoelt”, aldus woordvoerder Steven van Gils. „Hij probeert ’dankjewel’ in het Engels te zeggen, maar dat komt er niet helemaal lekker uit.”

Volgens Van Gils ’hoor je ook een beetje wat je wil horen’, maar het park geeft toe dat het ’een beetje apart’ klinkt. „We zullen zo snel mogelijk zijn spraak bijsturen middels eentaalcursus.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: xnewsnet
Content: Redactie TMG
Bron: xnewsnet.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!