Bewoners van Pattaya hevig geschrokken nadat een Bolt taxichauffeur vermoord en in een rubberveld verbrand werd

PATTAYA:- Een gruwelijke moord heeft de bevolking van Pattaya doen huiveren.  De politie heeft een 23-jarige Thaise man gearresteerd die ervan wordt beschuldigd afgelopen weekend een 31-jarige taxichauffeur te hebben vermoord en het lichaam van de man in een veld onder de rook van Pattaya te hebben verbrand.

Wat vooral schokkend is, is de connectie tussen het slachtoffer en de vermeende dader. De vermoorde man, een 31-jarige chauffeur van taxiservice Bolt, had de verdachte kennelijk een ritje als passagier gegeven. Het fatale incident vond naar verluidt plaats na een korte ruzie over de ritprijs.

De verdachte, die verklaarde geen geld bij zich te hebben, viel zijn slachtoffer aan met een mes en stak hem dodelijk neer. Na de gruwelijke daad heeft de dader kennelijk geprobeerd alle sporen uit te wissen. 

Hij stak het lichaam van de Bolt-chauffeur in brand en stal vervolgens zijn voertuig, dat hij later verkocht. 

De lokale autoriteiten reageerden onmiddellijk op het incident en konden de vermoedelijke dader snel identificeren en arresteren. De achtergronden van het misdrijf worden nu intensief onderzocht door de opsporingsautoriteiten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!