Bewoners van Din Daeng in de Bangkok protesteren tegen geweld

BANGKOK:- De bewoners van Din Daeng hebben in het afgelopen weekend twee grote spandoeken opgehangen om hun ongenoegen te uiten over de politie die de anti-regeringsdemonstraties neerslaat met waterkanonnen, traangas en rubberen kogels.  

De rubberkogels en traangasgranaten vlogen bij hun het balkon op. 

Op een spandoek stond: “De bewoners van de wijk Din Daeng willen niet dat deze plek een slagveld wordt”;  en een ander las: “We hebben kinderen, senioren en patiënten.  Herstel alstublieft de rust.” 

De bewoners hebben de politie gevraagd de containers te verwijderen die staan ​​opgesteld op het kruispunt Din Daeng, waar demonstranten en oproerpolitie herhaaldelijk botsen. 

Enkele errtegenwoordigers van de bewoners gaan vandaa naar het regeringsgebouw om de politie te vragen de demonstraties vreedzamer ten einde te brengen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: newsdirectory3
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: newsdirectory3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!