Bende van 16 Hong Kong-Chinesen in Chonburi gearresteerd voor naar verluidt het uitvoeren van een illegale geldwoekeraars

PATTAYA:- Een groep van 16 Hong Kong-Chinezen werd werd deze week in een huis in Pattaya gearresteerd, nadat ze naar verluidt een illegaal buitenlands geldschieterprogramma hadden uitgevoerd voor slachtoffers in Hong Kong.

De inval werd eergisteren rond 15:00 uur uitgevoerd door politiefunctionarissen van de stad Pattaya in een 3 verdiepingen tellend pand  in het district Banglamung.  De inval kwam naar aanleiding van een anonieme tip tot stand.

Bij de inval werden ongeveer 16 Hong Kong-Chinezen  die in het huis aan het werk waren aangetroffen. Een notebook, kopieerapparaat, 20 mobiele telefoons, bewakingscamera’s, computers en een groot aantal documenten met betrekking tot online uitlenen werden ontdekt en als bewijsmateriaal in beslag genomen.

 De politiecommissaris van Chonburi, Kitthanate Thanananthavisin, verklaarde dat de groep verdachten naar verluidt vaak met toeristenvisa naar Thailand was gereisd toen ze een werkbasis in Chonburi oprichtten voor het verstrekken van illegale leningen aan honderden slachtoffers in Hong Kong.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!