Great Wall Motor opent in Rayong zijn eerste intelligente fabriek

~EEN NIEUWE LENTE, EEN NIEUW GELUID~
(Dat is een nieuwe ervaring)

RAYONG: De Chinese autofabrikant Great Wall Motor (GWM) bouwt de eerste slimme fabriek van het bedrijf in Zuidoost-Azië in Rayong om de verkoop op internationale markten te vergroten.  Batterij elektrische voertuigen (BVS) worden vervaardigd in de fabriek, in eerste instantie off-road voertuigen (SUV) genaamd Haval.  

De fabriek in Rayong heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 80.000 eenheden, 60 procent voor de binnenlandse markt en 40 procent voor de export.  GWM besteedde 22 miljard baht aan investeringen in fabrieksmodernisering, productie van elektrische voertuigen (EV) en hernieuwbare energie na de overname van de productiefaciliteit van General Motors (GM).  

De openingsceremonie is gepland op 9 juni.  De slimme fabriek, een mix van hightech machines en digitale oplossingen, is een productiefaciliteit die wordt gesponsord als onderdeel van Thailand’s ambities voor de vierde industriële revolutie, met de nadruk op technologische vooruitgang en hoogwaardige diensten, zei Elliot Zhang, president van Great Muurmotor ASEAN en Thailand.  

Het bedrijf haalde state-of-the-art productietechnologieën in, zoals geautomatiseerde productiesystemen zoals kunstmatige intelligentie en robottechnologieën uit China. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!