Bejaarde moeder en zoon ontvangen 7 MILJOEN BAHT aan donaties via social media

~BREDE SCHOUDERS HEBBEN~
(Veel kunnen verdragen)

KAMPHAENG PHET:- Hartverscheurende foto’s die vorige week online verschenen, resulteerden in maar liefst 7.200.000 baht aan donaties voor een moeder en zoon uit Kamphaeng Phet.

Noi Iamsa-at, 81, en Jamnian, 62, stonden in de rij voor een “Rao Chana”-uitkering bij de Krung Thai-bank. Ze zaten op de grond en aten samen, en voedden elkaar.

De beelden gingen viraal, waarna de donaties massaal binnenstroomden. Het totaalbedrag liep zo hoog op dat dochter Lek Bunthat, 60, een einde heeft gemaakt aan de donaties met het verzoek om andere behoeftige mensen te helpen.

Het was niet verrassend dat de verslaggever ze nadien allemaal glimlachend aantrof, zittend bij hun woning. Lek wees naar de plek waar ze van plan zijn een huis voor hun moeder te bouwen om haar leven comfortabeler te maken.

De donaties bereikten in slechts twee dagen de grens van 7 miljoen baht, wat duidelijk de kracht van de Thaise social media laat zien.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Manager
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa

Eén gedachte over “Bejaarde moeder en zoon ontvangen 7 MILJOEN BAHT aan donaties via social media”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!