Drie Thai gearresteerd voor runnen online gokwebsites

~ALLES OP ÉÉN KAART ZETTEN~
(Een groot risico nemen door op één kans te gokken)

BANGKOK:- Drie Thaise staatsburgers werden 21 februari gearresteerd in een huis in het Bang Kapi-district van Bangkok, nadat ze naar verluidt meer dan 20 illegale online gokwebsites runden.

De arrestaties volgden na een onderzoek waaruit bleek dat een pand in Lad Prao soi 107 was ingericht als een illegale zakelijke onderneming. Prasert Sudsawat, 25, Chanakarn Chanphimai, 25, en Nawarat Sae-Tae, 22, waren allen aanwezig in het pand tijdens de politie-inval.

Een totaal van 6.200.000 baht in contanten, 95 bankrekeningen, 19 mobiele telefoons, 8 computers, een geldtelmachine en een internetsignaalgenerator werden aangetroffen.

Alle verdachten bekenden dat ze de beheerders waren van 28 gokwebsites in hetzelfde netwerk. Ze werden naar het politiebureau van Lad Prao overgebracht en beschuldigd van het gezamenlijk organiseren van gokwebsites, het overtuigen van anderen via advertenties en het direct of indirect toestaan ​​van anderen om deel te nemen aan illegaal gokken onder de ‘Gambling Act, BE 2478’.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!