Bangkok stuurt 69 teams op pad om inwoners met een hoog risico op het Covid19 virus te testen

~ALLES OP ALLES ZETTEN~
(Zich tot het uiterste inspannen om iets te bereiken)

BANGKOK:- De Bangkok Metropolitan Administration zal vandaag 69 Comprehensive Covid-19 Response Teams (CCRT’s) naar 69 gemeenschappen sturen, waar een hoog risico op Covid19 infecties bestaat, zo liet gouverneur Aswin Kwanmuang weten.

“De CCRT’s zullen sneltests op mensen in risicogroepen met antigeentestkits uitvoeren en de lokale bevolking informeren  over de juiste manier om thuis te isoleren om te voorkomen dat het virus zich op gemeenschapsniveau verspreidt”, zo verkondigde de stads gouverneur.

 “Degenen die positief testen, worden onmiddellijk naar gemeenschapsisolatiecentra gestuurd voor het geval er géén ziekenhuisbedden in het gebied beschikbaar zijn.”

Khun Aswin vertelde verder dat de BMA binnenkort 200 CCRT’s zal hebben om grotere delen van de metropool te bestrijken, vooral sloppenwijken met een hoge bevolkingsdichtheid.

Elke CCRT bestaat uit volksgezondheidsfunctionarissen, veiligheidsfunctionarissen en vrijwilligers van NGO’s.

De hoofdstad Bangkok meldde gisteren 2.332 nieuwe infecties, bovenaan de dagelijkse infectiegrafiek van het land, met een cumulatief aantal patiënten sinds 1 april van 103.907 mensen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!