Bangkok, Noordoost en Zuid Thailand, krijgen later vandaag te maken met fikse onweersbuien

BANGKOK:- Volgens het Thaise Meteorologisch instituut zullen vanaf deze vrijdagmiddag tot en met donderdag volgende week geïsoleerde onweersbuien Bangkok en de omliggende provincies treffen.

Deze weerstand worden veroorzaakt door een zuidwestelijke moesson die over de Andamanse Zee en de Golf heerst, en die in de komende zeven dagen ook voor zware regenval zal zorgen, vooral in het noordoosten en zuiden van het land.

Ondertussen neemt de wind in de Andamanse Zee af.  De kapiteins van vaartuigen zijn geadviseerd om voorzichtig te werk te gaan, aangezien golven van ongeveer 2 meter hoger zullen worden tijdens onweersbuien.

Ondertussen zijn de golven in de bovenste Golf momenteel ongeveer 1-2 meter hoog, maar ze zullen stijgen tijdens onweersbuien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!