Bangkok maakt zich op voor de zware regens tijdens dit regenseizoen

~ZANDZAKKEN VOOR DE DEUR~
(Je beschermen voor geweld van buitenaf)

BANGKOK:- Om overstromingen tijdens het regenseizoen te voorkomen, heeft het stadsbestuur (BMA) de afvoersystemen rond de bouwplaatsen van de treinstations voor lokaal vervoer verbeterd.  

Gouverneur Aswin Kwanmuang heeft de betrokken afdelingen gevraagd de beheerders van acht bouwplaatsen opdracht te geven om het rioolstelsel te controleren en waterpompen gereed te hebben.  

De bouwplaatsen zijn het station op Soi Chaeng Wattana 10, het Phranakhon Rajabhat-station op Ramkhamhaeng Road, het station op Soi Ramkhamhaeng 13, het station voor het Rajamangala National Stadium in Hua Mark, de kruispunten van Lam Sali en Pattanakarn, de Sri Udom-station voor het Novotel in Bang Na en het Sri lam-station nabij Bang Na-Trat Road.  

De afdeling drainage en riolering van de stad langs de Chao Phraya-rivier, Bangkok Noi en Maha Sawat-kanaal waterkeringen en zandzakken gezorgd. Het bureau werkt samen met de Koninklijke Irrigatieafdeling en het Nationaal Water Commandocentrum om de overstromingssituatie te monitoren.  

De autoriteiten hebben ook afvoertunnels en pompstations in de 50 districten van Bangkok gecontroleerd, het waterpeil in de khlongs verlaagd, pompen geïnstalleerd in overstromingsgevoelige gebieden en hebben voorts riolen en khlongs uitgebaggerd om een ​​snelle afvoer te garanderen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!