Bangkok hangt een lockdown boven het hoofd

~KROMME SPRONGEN MAKEN~
(alle moeite doen om zich uit een situatie te redden)

BANGKOK: – Volgens het hoofd van de Nationale Veiligheidsraad (NSC), generaal Natthapon Nakpanich, gaat het staatscentrum voor Covid-19 Situation Administration (CCSA) gaat vandaag beslissen of er een stadsafsluiting wordt opgelegd.

Het voorstel om Bangkok af te sluiten volgt op dagen met een recordstijging van Covid-19-zaken. Maandag werden in Bangkok nog eens 901 besmettingen en vier doden en gisteren zelfs 15 doden.

Generaal Natthapon zei dat de CCSA-subcommissie haar aanbevelingen vandaag zou doorgeven aan de volledige commissie onder voorzitterschap van premier Prayut Chan-o-cha.

De NSC en de CCSA zal vandaag ook een quarantaine van 21 dagen voor reizigers uit de Covid-19 hotspots in het buitenland, met name uit India, Pakistan en Bangladesh gaan bespreken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!