Hua Hin wil zich openstellen voor gevaccineerde buitenlandse toeristen

~HET PAARD VAN TROJE BINNENHALEN~
(Door onnadenkendheid of onnozelheid de vijand toelaten)

HUA HIN:- De koninklijke badplaats wil het plan van de regering volgen om gevaccineerde buitenlandse toeristen te heropenen en op te nemen zonder quarantaine als onderdeel van de oplaadcampagne vanaf oktober.

Volgens Khun Krod Rojanastien van de Kamer van Koophandel heeft Hua Hin het potentieel om te worden opgenomen in het heropeningsplan vanwege zijn reputatie voor wellness-toerisme en als een reisbestemming voor de lange termijn.

Het plan noemt de gemeenschap van Hua Hin en het district Nong Kae met een totale oppervlakte van 86,36 vierkante kilometer en met 182 geregistreerde hotels als proefgebieden. Net als bij het sandbox-plan in Phuket, moeten toeristen met een vaccinatiecertificaat op de luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok landen of een privéjet naar de luchthaven van Hua Hin nemen.
Ze moeten bij aankomst een RT-PCR-test doorstaan ​​en Thailand Plus, een tracking-app, activeren voordat ze met een privévoertuig naar hotels worden gebracht.

Hua Hin verwacht vanaf oktober zo’n 100.000 internationale toeristen, voornamelijk uit China, Duitsland, de Scandinavische landen, Groot-Brittannië en Japan. Meer dan 350.000 doses vaccin en 89.880 toeristenarbeiders zullen van 1 juni tot 30 september in Hua Hin moeten worden gevaccineerd voordat ze heropend kunnen worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!