“Ik ga naar Thailand om te ‘hoeren en boeren’”: Luk Alloo ontdekt hoe Frank (85) zijn oude dagen spendeert

~HIJ IS EEN KRAS BAASJE~
(Iemand die nog sterk is voor zijn jaren)

BELGIË:- telt drie miljoen 60-plussers van wie een overgroot deel met pensioen is. Vanavond woensdag 28 april om 21.55, bezoekt Luk Alloo vier gepensioneerden die zich nuttig weten bezig te houden tijdens hun oude dagen in een nieuwe Alloo bij VTM.

Gepensioneerden proberen hun dagen boeiend in te vullen”, aldus Alloo. “Ouder worden is en blijft een strijd tegen de tijd en de aftakeling. Ik ga op zoek naar straffe verhalen en heb ontdekt dat vrijwel iedereen zich oriënteert op één specifiek verlangen. De ene gepensioneerde focust zich op seks, de andere op boeken.”

Frank woont in een woonzorgcentrum, maar voelt zich ondanks zijn pacemaker 40 jaar oud. Hij is vrijgezel en vindt seks noodzakelijk en belangrijk. “Ondertussen heb ik bijna 2000 vrouwen gehad. En ik wil doorgaan”, aldus Frank. “Mijn huisarts begrijpt mijn seksuele appetijt op mijn 85ste niet. Op mijn leeftijd moet ik uitwijken naar betaalde seks. Ik ben daar niet beschaamd over. Al is het momenteel een droevige periode door corona. Ik lijd daar onder.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: HLN.be
Content: Redactie
Bron: HLN.be

3 gedachten aan ““Ik ga naar Thailand om te ‘hoeren en boeren’”: Luk Alloo ontdekt hoe Frank (85) zijn oude dagen spendeert”

    1. Idd iedereen jalours. Maar als je alleen daar voor naar Thailand gaat vind ik het ook heel zielig. Respect naar elkaar dat telt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!