Bangkok Air gaat 3 keer per dag op Koh Samui aanvliegen

~MEN MOET DE DAG NIET PRIJZEN VOOR HET AVOND IS~
(Pas als iets helemaal klaar is kun je iets beoordelen)

BANGKOK / KOH SAMUI:- Voor de heropening van Koh Samui voor gevaccineerde buitenlandse toeristen vanaf 15 juli, biedt Bangkok Airways drie retourvluchten per dag aan tussen Coconut Island en Bangkok.  

De vluchten starten vanaf Suvarnabhumi Airport in Bangkok om 10:05 uur met aankomst op Koh Samui om 11:35 uur, dan opnieuw om 14:35 met landing op Samui om 16:05 uur en tenslotte om 17:10 uur met aankomst op het eiland om 18:40 uur  

De eerste vlucht van Koh Samui naar Bangkok vertrekt om 12:15 uur en arriveert om 13:45 uur in Bangkok.  De late namiddagvlucht vertrekt om 16.45 uur vanuit Koh Samui en landt om 18.15 uur in Bangkok.  

De laatste vlucht van de dag is een avondvlucht en vertrekt om 19:20 uur vanuit Samui en arriveert om 20:50 uur in Bangkok.  

Prijzen voor een enkele vlucht beginnen bij 2.160 baht voor de eerste week, minder dan de helft van de normale prijs.  Elke vlucht duurt een uur en 30 minuten en biedt vanwege Covid-19-beperkingen niet de gebruikelijke service voor eten en drinken. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Air

Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Air

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!