Baby in Centraal Thailand vermist nadat vader buiten in slaap is gevallen.

LOPBURI:- In deze centraal gelegen stad zijn de ouders op zoek naar hun vermiste baby nadat de vader buiten in slaap was gevallen.  Duikers hebben naar de baby gezocht, maar er zijn geen aanwijzingen gevonden.  

De hele familie vraagt ​​om hulp omdat ze antwoord willen op hun vragen.  Hun belangrijkste vraag is of de baby is ontvoerd of in het water is gevallen.  Duikers van het plaatselijke reddingsteam in de provincie Lopburi zochte naar de vermiste baby. Het meisje werd vermist in de buurt van een vijver voor haar huis.  De vader zat bij het water en hield de baby vast toen hij in slaap viel.  Toen hij wakker werd, was de baby verdwenen.

 Het duikteam na uren onafgebroken gestopt met werken.  Zelfs na zonsondergang waren er geen aanwijzingen.  Politieluitenant-kolonie Manoch Changpong van het politiebureau van Ban Kum inspecteerde het gebied met verwante functionarissen.  

De familie, inclusief de ouders, grootmoeder en andere familieleden, namen deel aan de zoektocht.  De familie is blijven bidden voor de plaatselijke geesten om de baby te helpen vinden.  De familie zei tegen de geesten dat ze spijt hebben van de zonden die ze in het verleden hebben begaan en om de baby te helpen vinden, zodat ze antwoorden krijgen.  Hun grootste zorg is hoe de baby is verdwenen, is ze in het water gevallen of is ze ontvoerd.

 De vader verklaarde: “Het is heel moeilijk om dit huis binnen te komen.  Er is een agressieve hond en de baby is bang voor vreemden.  Als de ouders aan het werk zijn, is ze altijd bij haar opa en haar lievelingskat Tang.  Ik weet niet of ze nog leeft.  Als iemand haar heeft meegenomen, breng haar dan alsjeblieft terug naar ons.  Als ze in het water is gevallen, hopen we haar lichaam snel te vinden.  We missen haar allemaal heel erg en willen de kleine wanhopig graag vinden”.  

De politie gaat verder met het onderzoek waar de baby is verdwenen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!