Automobilist in Centraal-Thailand ontsnapt door het oog van de naald aan de dood

NONTHABURI:- Een 64-jarige automobilist kwam met de schrik vrij toen eergisteren een paal en een glazen plaat op zijn auto in Nonthaburi landden. De politie zei dat een vrachtwagen de macht over het stuur verloor in een bocht van de Rama IV-brug, waardoor de paal en de glazen plaat van de brug vielen. 

Het ongeval vond zaterdag rond 17.30 uur plaats op de Phumwet Road in de wijk Pak Kret in Nonthaburi. De automobilist, Chalong Puangla, raakte niet gewond, hoewel de voorruit van zijn auto verbrijzeld was en de rand van de linkerdeur en de voorbumper flink beschadigd waren. 

De metalen paal met een zonnepaneel was opgehangen om automobilisten te waarschuwen voor de bocht in de brug, terwijl de acrylplaat was opgericht om te voorkomen dat voertuigen van de brug zouden vallen. 

Khun Chalong zei dat hij op weg was naar de Pak Kret-pier toen hij een luide knal hoorde en dacht dat hij werd geraakt door een ander voertuig. Het was echter pas toen hij werd gewaarschuwd door een motortaxichauffeur dat hij besefte dat zijn auto was geraakt door een paal en een glazen plaat. De motortaxichauffeur hielp hem om de paal onder de auto vandaan te halen.

Khun Natthapong Kathcapong, een 41-jarige taxi-motorrijder van een stalling in de buurt, zei dat hij een hard geluid hoorde en toen hij opkeek, zag hij een volledig geladen vrachtwagen de macht over het stuur verliezen in de bocht en de paal en de muur raakte, die vervolgens op de auto viel die eronderdoor reed. 

De politie heeft de rest van de muur verwijderd en is op zoek gegaan naar de vrachtwagenchauffeur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!