Arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen de politieagenten van Nakhon Sawan, vier zitten al in hechtenis

NAKHON SAWAN:- De provinciale rechtbank van Nakhon Sawan heeft gisteren, 25 augustus, arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen politie-kolonel Thitisan Uttanaphon en 7 andere politieagenten voor het naar verluidt verstikken van een drugsverdachte, 4 van hen zouden al achter de tralies zitten.

Een team van 8 agenten werd door de politie gezocht naar aanleiding van gelekte beelden die eerder in de afgelopen dagen viraal gingen op sociale media, waarin vier politieagenten in burger te zien waren die het hoofd van een verdachte bedekten met een plastic zak terwijl ze hem sloegen om naar verluidt  2 miljoen baht afpersen van de verdachte.  Het slachtoffer kwam daarbij te overlijden.

De Nationale Politie heeft kolonel Thitisan alias Joe Ferrari en de vermeende betrokken functionarissen al tijdens het uitvoeren van een intern onderzoek hebben ontslagen.

Vier van deze “stoere” mannen werden gearresteerd terwijl ze naar verluidt probeerden te ontsnappen en werden ze onmiddellijk meegenomen voor verhoor door de inspecteurs van de Provinciale Politie Regio 6.

Volgens de recherche van de nationale politie zijn Kolonel Thitisan en de rest van zijn club, naar andere provincies zijn gevlucht, en worden nu gezocht door de provinciale rechtbank van Nakhon Sawan naar aanleiding van de arrestatiebevelen die zijn uitgevaardigd.

De grenspolitiepolitie en het immigratiebureau verscherpen momenteel ook de inspectie langs de grensgebieden van Thailand om te voorkomen dat de hoofdinspecteur het land verlaat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: INN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!