Dronken Cambodjaanse man ernstig gewond na aanval door jongelui in Pattaya

PATTAYA:- Een naar vermeend dronken Cambodjaanse man heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij eerder deze week door tieners in Banglamung zou zijn aangevallen.

De politie van Nongprue werd dinsdagavond om 23:00 uur op de hoogte gebracht van het incident, wat zich voordeed in een migrantenarbeiderskamp achter de brandweerkazerne van Nongprue.

De politie, hulpdiensten en “Snelle Jelle” onze razende reporter kwamen ter plaatse en troffen de gewonde man, khun Mai (zonder achternaam), 28, een Cambodjaanse staatsburger, op de grond aan.  Hij had een ernstig hoofdletsel opgelopen en bloedde hevig.  Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische hulp.

Khun Maneerat Janmeechai, 33, een lokale inwoonster van het werkkamp die in de buurt woont, vertelde tegen Jelle: “Ik hoorde geschreeuw en gebons en ik keek naar het incident door een raam omdat ik bang was om naar buiten te gaan.  Ik zag wat leek op twee tieners die khun Mai met een soort slagwapen op het hoofd sloegen.  Ze lieten hem bloedend op de grond liggen en reden meteen weg op een motorfiets.”

 “Khun Mai, mijn buurman in dit werkkamp, ​​houdt nogal van een glaasje en drinkt elke dag na het werk altijd zwaar alcohol.  Hij rijdt ook vaak dronken met zijn motor rond, dit gedrag heeft al problemen met andere bewoners en buurtbewoners veroorzaakt.

Er lopen kleine kinderen in het kamp in het kamp rond en sommige bewoners zijn bang dat zijn gedrag hen zou verwonden.”  Zo verklaarde Maneerat.

 “Khun Mai heeft ook eerder een mes gebruikt om lokale Thais buiten het kamp te bedreigen.  We geloofden dat de tieners die hem gisteravond aanvielen, mensen die zijn gedrag niet meer accepteren, zo concludeerde Khun Maneerat.

De politie van Banglamung onderzoekt camerabeelden in het gebied om te proberen de twee verdachten op te sporen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Top News
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Sing Thong Nammala / Top News

Eén gedachte over “Dronken Cambodjaanse man ernstig gewond na aanval door jongelui in Pattaya”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!