Amerikaanse expat krijgt in Pattaya de loftrompet toebedeeld vanwege het schenken van valhelmen aan kinderen 

PATTAYA:- In een inspirerend vertoon van goede wil en veiligheidsbelangen heeft de Amerikaanse expat, Mr. Savvy Rick Brown de harten van velen mensen op sociale media veroverd door valhelmen aan kinderen in Pattaya te geven. Zijn initiatief, gedreven door de wens om de verkeersveiligheid te vergroten, heeft brede bewondering en lof gekregen.

De beweging kwam in een stroomversnelling toen Rick’s sociale media-account, met meer dan 35.600 volgers op TikTok, een video deelde waarin hij royaal helmen uitdeelde aan kinderen die op motorfietsen reden. 

Deze inspirerende daad maakte niet alleen indruk op ouders, maar raakte ook een gevoelige snaar bij de kijkers, wat leidde tot een stortvloed aan positieve feedback in de commentarensectie.

In een recent interview op Jomtien Beach herhaalde Rick zijn niet-aflatende toewijding om regelmatig helmen aan kinderen te leveren. Bezorgd over de veiligheid van Thaise jongeren, vooral degenen die vaak worden gezien als passagiers op motorfietsen zonder de juiste hoofdbescherming, onderstreepte Rick het cruciale belang van ongevallenpreventie en waakzaamheid.

Het ontstaan ​​van Rick’s missie gaat terug op een persoonlijke ervaring: het overleven van een motorongeluk waardoor hij een aantal jaren in het ziekenhuis moest blijven. Omdat hij zich diep inleefde in de veiligheid van Thaise kinderen, besloot hij zijn pensioenjaren in Thailand te wijden aan de distributie van helmen, met als doel hun welzijn te beschermen en een betere toekomst te koesteren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!