Amerikaan opgepakt in Bangkok vanwege beschuldigingen van verkrachting in Khon Kaen

BANGKOK:- Een 37-jarige Amerikaanse staatsburger is deze zaterdagochtend in Bangkok gearresteerd wegens vermeende verkrachting van een 45-jarige Thaise vrouw in het hoofddistrict van Khon Kaen, de verkrachting zou zich op 27 september j.l. afgespeeld hebben.

De politie traceerde hem in een condominium in het Nana-gebied van de hoofdstad.  Zijn naam was Robert, zijn achternaam is niet aan de pers medegedeeld.

Volgens de politie had de Amerikaan ook een 12-jarig meisje in de provincie aangevallen en verkracht, nadat hij de 45-jarige vrouw had aangevallen en verkracht.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: NationTV.tv

4 gedachten aan “Amerikaan opgepakt in Bangkok vanwege beschuldigingen van verkrachting in Khon Kaen”

  1. Net goed dat hij is opgepakt dan word hij in Thailand gestraft mag ik hopen. De gevangenissen zijn in Thailand geen paradijzen en behoorlijk oud en smerig en vol ongedierte van wege de bar slechte hygiene. Hij zal zich wel achter de oren krabben en afvragen wat heb ik in godsnaam gedaan het is echt armoe in de gevangenis, Eten dat nergens naar smaakt als het er al is net zoals water fruit. En medisch gezien nog meer ellende tja dan had je maar niet zo dom moeten doen. Of het nou gaat om drugs smokkel of gedwongen sex verkrachting of aanranding je moet met je poten er van af blijven. Die man gaat na berechting indien dit al gebeurd een hele belabberde situatie te gemoed net goed.

  2. Volgend het Thaise nieuws was het meer dan een verkrachting, hij had de vrouw , een masseuse zwaar mishandeld, ze was bijna overleden aan haar verwondingen. Er was een waarschuwing gegeven met signalement van de man . Goed dat hij nu opgepakt is. We hebben dit soort tuig echt niet nodig hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!