Helikopter van medewerkers van de Thaise Nationale parken in de provincie Phetchaburi beschoten

~DE DANS HEBBEN KUNNEN ONTSPRINGEN~
(Het gevaar net hebben kunnen ontlopen)

PHETCHABURI:- Een helikopter van het Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation werd beschoten toen ambtenaren deze week tijdens een onderzoek boven Kaeng Krachan National Park in de provincie Phetchaburi vlogen.

 “Zes officieren van het nationale park zaten in de AS350-helikopter, die maandelijks het bos inspecteerden en uitkeken naar eventuele aantastingen”, zo legde de afdeling uit.

Er waren geen meldingen van verwondingen of schade aan de helikopter.

“De piloot zag naar verluidt een man en een vrouw een hut binnenstormen die in een beschermd gebied was gebouwd nadat ze de helikopter hadden zien naderen.  De man rende vervolgens naar buiten met een zelfgemaakt pistool en schoot een kogel richting de achterkant van de helikopter, maar de kogel miste, ”voegde de afdeling eraan toe.

Na het schietincident landde de piloot de helikopter op de Jai Phaen Din rangerbasis, ongeveer 7 kilometer verderop.

Een onderzoek wees uit dat er geen schade aan de helikopter was en dat er geen officieren gewond raakten.

De afdeling zei dat functionarissen een zaak hebben aangespannen bij het politiebureau van Kaeng Krachan om de schutter en de vrouw op te sporen, waarvan werd aangenomen dat ze illegaal het nationale bosgebied zijn binnendrongen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!